:o)

Hi,
I was just outside in our garden and I´m glad that here are so many flowers around. I just love spring, when you can see many different plant growing so fast. Here in Finland the spring is always so fabulous. After a (quite) long winter and 30 cm snow, it is so beatiful to have yellow, white and blue flowers around and leaves in the trees. And even the grass is almost green. We have been cleaning up our backyard and there is a lot of work to do after the winter. I haven´t planted anything, like I´ve done before. Maybe I´ll shopping and buy some seeds to plant salad or more flowers.
I took my camera (or actually it belongs to my little brother, I just borrow it) outside and took some pics. I hate when the battery runs out so fast, I wish that I had better batteries. I started to bunnies, but they´re not ready yet. I hope I get them finished soon.

Kävelin just takapihalla ja on ihanaa, kun valko- ja sinivuokot kukkii. Kevät on aivan ihana vuodenaika. "Pitkän" ja lumisen talven jälkeen on kivaa nähdä paljasta maata ja saada muutamia kukkia. Vapun aikana jopa koivutkin puhkesivat hiirenkorville. Mä odotan kesää! Silloin ei tarvii laittaa herätyskelloa soimaan kello 6.14 ja voi vaan löhöta jättitrampalla ja lukee kirjaa ja jätskin syönnistä puhumattakaan. Me siivottiin pihaa viimeviikolla ja talven jälkeen tuntuu, että piha olis täydellinen kaaos. Nyt mä en oo istuttanu omaa kukkapenkkiä, niin ku mä oon viimevuosina tehny, mutta ajattelin lähtee ostamaan jostain vaikkapa salaatin tai kehäkukan siemeniä.
Mä vein kameran ulos ja otin muutamia kuvia. Se on inhottavaa, kun patterit loppuu kamerasta aivan heti. Pitäis varmaan ostaa paremmat.
Pari pupua alotin vapun aikana, mutta ne ei oo vielä valmiit ja toivottavasti ne valmistuu pian.

Happy springtime for everyone!!

-Minttusuklaa-