Little mouse/pikku hiiri

Hello!
This is what I've done this time. It's a xmas gift for my aunt, and hopefully she likes. Pattern is From Tilda's: Crafting Christmas gifts. And the small mouse. Seriously, every time I make Tilda dolls, I choose the same fabrics. Same brown for body and that red fabric for dress. LOL! I don't why I do that, but now I'm running out of that fabric. Probably I should buy some more...
My holiday started yesterday(finally) and even we have snow here. And the weather is super freezing! But it's better than having every place covered with mud. (Some of you probably now, what I'm talking about.)
BTW I've finished my pattern and I'm going to post it tomorrow. It's something that reminds me of summer.

Heipsis!
Tällaista olen saanut tällä kertaa aikaiseksi. Pikkuisen Tilda-hiiren tädilleni joululahjaksi ja toivottavasti on mieluinen. Ihan aina kun mä rupeen väsäämään jotain tildajuttuu, mä valitsen aina saman ruskeen kankaan vartaloon ja punaruudullisen kaikkeen muuhun. Onkohan mulla joku vika? Hehheeee... Nyt on vaan sellainen pieni ongelma, että punaruudullinen kangas meinaa loppuu. En ehkä osta lisää. Toinen juttu mikä mua häritsee tildoja tehdessäni, on se että mun kappaleet ennen ompelua ja ompelun jälkeen näyttää vähän omituisilta. Enkä kyllä on ainaa tyytyväinen lopputulokseen.
Mulla alkoi joululoma eilen (tai ois pitäny alkaa vasta maanantaina, mutta mä en sillon pääse kouluun) ja nyt me ollaankin sit siivottu.
Sain uuden ohjeen valmiiksi ja ajattelin postata sen huomenna, sen verran voin paljastaa, että se on jotain, joka muistuttaa kesästä.

Ciao!!!
-Minttusuklaa-

Comments