New Year's resolu... Uuden vuoden juttuja...

Well, I don't realle do any sort of resulutions on New Year's eve (I never would keep them), but this holiday I promised to myself that I would finish all the UFOs I have all around my place. Some of them I've had since last summer and some are even older than that.
And here is the first bunch of my FOs:
1 parrot, 1 owl and 1 Jelly baby
And I still have more left (like 1 croheted animal, 1 knitted bunny, 2 dolls) and I'm REALLY trying to get those finshed... Aarrgh and I have at least 20 new ideas I want to do. Well I'm glad I have my sketch book somewhere and I can write my ideas down there :)

Päätinpä nyt sitten kirjoittaa jotain suomeksikin tänne. En tee minkään sortin uudenvuodenpäätöksiä, kun en niitä kuitenkaan ikinä pidä maaliskuulle asti kuitenkaan. Mutta nyt sitten ajattelin, että kyllä nämä kaapissa lojuneet keskenereiset kaksi tusinaa tekelettä pitäisi saada valmiiksi. Ja tässä nyt sitten se ensimmäinen satsi valmiita. Ongelma vaan on se, että osaan töistä olen hävittänyt ohjeen, toisesta lanka loppu ja kolmas on muuten vaan räkäsen näköinen... Ja sitten olisi vielä tuhat ja sata uutta ideaa, jotka haluaisi totetuttaa. Mutta yritän nyt kuitenkin.
:)

All the best!
Terkuin

-Minttusuklaa

Comments